Carmex: бальзам для здоров'я і краси ваших губ

Carmex: бальзам для здоров'я і краси ваших губ

11.02.16 22:34 0 1421

Багатьом людям добре знайомі неприємні відчуття від потрісканих губ. Вони болять, а іноді навіть кровоточать. Щоб такого не траплялося люди ще в далекому минулому навчилися за губами доглядати. При підборі засобів догляду слід враховувати особливості шкіри губ, адже на ній немає сальних залоз, а значить вона максимально чутлива до зовнішніх подразників - вітру і холоду.

Для правильного догляду сучасна косметична промисловість випускає зволожуючі та живильні захисні бальзами для губ. Загубитися в їх розмаїтті досить легко, яким же повинен бути ідеальний помічник у догляді за губами? Відповідь проста - таким, що:

  • надійно себе зарекомендував;
  • використовує компоненти, які доглядають;
  • забезпечує надійний захист;
  • забезпечує оптимальне харчування і зволоження губ;
  • захищає від ультрафіолету.

Всім цим критеріям повністю відповідає бальзам для губ фірми Carmex. Розберемо докладно його відповідність переліченим вище пунктах. Доречі, в Україні купить Carmex ви можете в інтернет-магазині: myclarisonic.com.ua.

Популярність

Перший бальзам для губ, який став згодом прабатьком фірмової марки, в 1937 році винайшов Альфред Воелбінг прямо у себе на кухні. Бальзами цієї марки користуються величезним попитом, улюблені і популярні у мільйонів людей.

Активні компоненти, що доглядають

Активними компонентами бальзамів Carmex виробник називає камфору, ментол і вітамін Е. Завдяки ментолу швидко знімається больовий синдром від ранок і тріщин, ментол збільшує обсяг губ і охолоджує шкіру. Камфора має антисептичну та протизапальну дію, а вітамін Е живить і зволожує губи.

Надійний захист губ

Бальзам для губ Carmex забезпечує губам захист, живить і зволожує їх, залічує дрібні тріщини. Якщо нанести його на ніч, а з ранку протерти губи ватним тампоном, то від тріщин і шматочків обвітреної шкіри не залишиться і сліду. Губи стануть м'якими, красивими і чуттєвими. На цьому, його корисні властивості не закінчуються, оскільки він володіє і протигерпеснии ефектом. Якщо нанести його на губи при перших ознаках появи застуди на губах (при свербінні та поколюваннях), то вдасться уникнути неприємного розвитку хвороби.

Бальзам для губ Carmex забезпечить захист від ультрафіолету

Придивившись, на упаковці можна побачити напис SPF15 - це означає, що шкіра губ після його застосування надійно захищена від шкідливого впливу ультрафіолету.

Упаковка

Класичний бальзам Carmex має характерний запах ментолу і випускається у вигляді стіка, олівця, в тюбику або в баночці. Впізнати його дуже просто по характерному жовтому «канарковому» кольору.

Обери свій запах

Для тих, кому не подобається запах ментолу, виробник пропонує бальзам з запахом вишні, полуниці, ванілі і лайма.

За консистенцією бальзам в тюбику досить густий, добре наноситися на губи, лежить рівно. Стік виглядає досить стильно, олівець - це "мастхев" на всі випадки життя, виглядає як звичайна гігієнічна помада, а бальзам в баночці зручно зберігати на косметичному столику.

Для тих, хто вважає за краще поєднувати догляд за губами з відмінним їх зовнішнім виглядом, підійде Carmex Moisture Plus з легким рожевим відтінком. Використовувати його можна замість губної помади або блиску для губ, одночасно доглядаючи за ними.

Незалежно від форми випуску бальзама, цілющими і доглядаючими властивостями володіють всі.

Нанесіть засіб на губи на ніч і на ранок ви переконаєтеся в його приголомшливих властивостях. У холодну пору року обов'язково перед тим, як вийти на вулицю, скористайтеся бальзамом для губ. Адже доглядати завжди простіше, ніж лікувати.

Вирушаючи влітку на пляж, також захопіть з собою баночку Carmex, для того, щоб уникнути сонячних опіків на губах. Нарешті, можна використовувати бальзам в якості основи під яскраву губну помаду. З ним помада ляже рівніше і найкращим чином підкреслить природну красу ваших губ.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як потрібно вибирати ...
Наступна новина: Все красоты Тбилиси

КОМЕНТАРІ