В чому заключається користь волоських горіхів

В чому заключається користь волоських горіхів

12.02.16 11:20 0 2338

Волоські горіхи незамінні для профілактики і лікування метаболічного синдрому, серцево-судинних проблем і діабету 2 типу. Протизапальні речовини в таких горіхах відіграють особливу роль в підтримці здоров'я кісток, сприяють втраті ваги і профілактиці ожиріння. У волоських горіхах міститься унікальна група антиоксидантів, яка знижує ризик захворювання деяких видів раку - в тому числі передміхурової залози та молочних залоз. Також вони позитивно впливають і на чоловічу потенцію. Більше інформації про горіхи ви можете дізнатися на сайті: http://tortsnab-msk.ru/orehi/.

Чим корисний волоський горіх

Користь волоського горіха безумовна. Волоські горіхи містять вітамін Е у вигляді гамма-токоферолу (а не альфа-токоферолу), який сприяє захисту від проблем з серцем, а значить волоський горіх корисний для зниження ризику серцево-судинних захворювань і зниження артеріального тиску. Крім того, користь волоського горіха полягає в його здатності бути джерелом антиоксидантів, клітковини, калію і вітамінів. Ми вже частково дізналися, чим корисний волоський горіх, і зрозуміли, що є маса причин вживати настільки корисні волоські горіхи! А зробити цей продукт ще більш смачним і корисним, допоможе один чудовий рецепт, який ви можете використовувати і в харчуванні дітей (якщо немає алергії на його компоненти).

Вітамінна суміш із сухофруктів з волоськими горіхами

Знадобиться: по 100 грамів: волоських горіхів, синіх родзинок, кураги, чорносливу, 3-4 ложок меду гречаного, 1 середній лимон.

Спосіб приготування: сухофрукти промити і обсушити на серветці; лимон помити, порізати і видалити кісточки; все пропустити через м'ясорубку і додати мед.

Зберігання та споживання: перекласти в скляну банку і вживати по 2-3 чайної ложки в день; зберігати в холодильнику.

 Як вживати волоські горіхи

  • Замість того, щоб перекушувати печивом або чіпсами їжте волоські горіхи;
  • Волоські горіхи - непоганий замінник м'яса в салатах або з макаронами.

Купуючи горіхи в шкаралупі, вибирайте ті, які відчуваються важкими для свого розміру. На шкаралупі не повинно бути тріщин, проколів або плям, потому що часто це ознака наявності шкідників, які роблять вживання горіхів небезпечним. Волоські горіхи в шкаралупі зберігаються довше.

Купуючи очищені волоські горіхи, знайте, що горіхи з темною шкіркою цінуються менше, ніж зі світлою. Очищений горіх при неправильному зберіганні втрачає свої корисні якості досить швидко. Уникайте тих, які виглядають як гумові або зморщені. Переконайтеся, що вони не пахнуть прогірклим.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В чому заключаэться вигода ...

КОМЕНТАРІ