Вінницькі фіскали вирушили на чергову ротацію до зони АТО (+фото)

Вінницькі фіскали вирушили на чергову ротацію до зони АТО (+фото)

12.02.16 16:04 0 542
Восьмеро співробітників податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області 11 лютого відбули на ротацію до зони проведення Антитерористичної операції. Бійці нестимуть службу у складі спеціального підрозділу ДФС «Фантом». Основними завданнями спецпідрозділу є контроль за переміщенням товарів, вантажів та транспортних засобів через лінію розмежування, протидія фінансовим злочинам в зоні АТО та боротьба з терористичною діяльністю. У взаємодії зі Службою безпеки України, Збройними силами України, прикордонниками та окремими державними і правоохоронними органами фіскали забезпечують економічну безпеку на Сході України.

В.о. начальника ГУ ДФС у області Руслан Осмоловський, проводжаючи бійців на ротацію, пообіцяв особисто приїхати до місця несення їх служби.

- Ми вважаємо своїм обов'язком особисто відвідувати наших працівників, які служать у найнебезпечніших точках країни, - відзначив Руслан Осмоловський. – Така підтримка разом із вітаннями та подарунками, які керівництво ДФС області передає від рідних та колег, є дуже важливою для хлопців.

Нині ситуація на Сході країни загострилася, у рази зріс потік контрабандної продукції, що незаконно перетинає лінію розмежування, а отже, більше доводиться відпрацьовувати особливо небезпечні так звані «сірі зони», відзначив перший заступник начальника ГУ ДФС у області Віктор Сирватка, який відповідає за роботу податкової міліції. Він подякував бійцям за мужність та налаштував на чітке та бездоганне виконання доведених командуванням «Фантому» завдань.

У складі спеціального підрозділу «Фантом» проходили і нині проходять службу 31 співробітник податкової міліції Вінниччини. Всього на у лавах спецпідрозділу служить 521 офіцер податкової міліції фіскальної служби.

Головне управління ДФС у Вінницькій області





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Как правильно выбрать себе ...

КОМЕНТАРІ