12.02 нарада за темою: «Підсумки роботи Закарпатської територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту за минулий рік та визначення основних завдань на 2016 рік»

12.02 нарада за темою: «Підсумки роботи Закарпатської територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту за минулий рік та визначення основних завдань на 2016 рік»

12.02.16 13:56 0 575
12 лютого об 11:00 у великому залі засідань Закарпатської обласної державної адміністрації (пл. Народна, 4) відбудеться розширена нарада, на якій будуть підведені підсумки роботи територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту населення і території за 2015 рік, а також визначені основні завдання на 2016 рік.

У заході візьмуть участь:

Михайло Маюров - директор департаменту організації заходів цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Іван Дуран - перший заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації.

Роман Гудак - начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Віктор Буришин – начальник управління цивільного захисту Закарпатської обласної державної адміністрації

Володимир Чіпак - начальник Басейнового управління водними ресурсами р. Тиса.

Члени регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій; заступники голів райдержадміністрацій та міськвиконкомів; керівний склад оперативно-рятувальної служби краю; начальники відділів (секторів) з питань цивільного захисту райдержадміністрацій та міськвиконкомів та інші.

Безпосередньо на нараді розглядатимуться питання пожежної та техногенної безпеки в області в 2015 році та стан готовності сил і засобів до реагування на надзвичайні ситуації.

Акредитація журналістів триває до 17:00 5 лютого за тел. 66-06-38, 095 501 8505 або на ел. адресу: zakar_mns@ukr.net

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ