Закарпатська область: впродовж рятувальники ліквідовували водяні затори та розчищали проїжджі частини автошляхів від повалених дерев

Закарпатська область: впродовж рятувальники ліквідовували водяні затори та розчищали проїжджі частини автошляхів від повалених дерев

12.02.16 17:01 0 587
Через несприятливі погодні умови, які спостерігалися на території Закарпатської області, впродовж минулої доби спостерігалося падіння дерев, затори води та відключення від електропостачання населених пунктів.

О 18:20 10 лютого в оперативно-рятувальну службу Великоберезнянського району поступило повідомлення, що внаслідок захаращення підмостової дренажної труби на вул. Зелена, який у райцентрі, утворився затор. Існувала загроза підтоплення трьох дворогосподарств. Для ліквідації надзвичайної події та пропуску води було направлено відділення рятувальників з ДПРЧ-2 та екскаватор місцевого підприємця. О 19:30 дренажну трубу було розчищено та відвернуто загрозу підтоплення дворогосподарств.

Також здійснено чотири виїзди на забезпечення безперешкодного проїзду транспортних засобів на автошляхах області:

О 21:10 в Іршавському районі рятувальники звільняли автошлях від поваленого дерева між населеними пунктами Сільце та Вільхівка.

О 22:50 бійці ДСНС виїздили для розкрижування поваленого дерева на вул. Собранецькій в Ужгороді. Всього було розпилено 2 м3 деревини.

Наступними о 23:25 звільняли проїжджу частину автошляху Воловець-Хуст міжгірські рятувальники.

Над ранок 11 лютого професіонали ДПРЧ-2 смт В.Березний розкрижували два кубометри деревини для забезпечення безперешкодного проїзду на автошляху між населеними пунктами Забрідь та Сіль.

Окрім того, на ранок 11 лютого у Закарпатській області залишаються відключеними від електропостачання 14 населених пунктів повністю та 4 частково, а саме :

- у Перечинському районі: 6 – повністю (Дубриничі, Липовець, Лікіцари, Лумшори, Вільшинки, Турички);

- у Воловецькому районі: 1 – частково (В.Ворота);

- у Великоберезнянському районі: 1 – частково (Люта);

- у Міжгірському районі: – 6 повністю (Пилипець, Подобовець, Річка, Тюшка, Ізки, Студений);

- у Свалявському районі: сс. Ганьковиця та Керецьки – повністю та Стройно й Неліпино – частково.

За інформацією чергового диспетчера ПАТ «Закарпаттяобленерго» відключено 83 – ТП (трансформаторних підстанцій) та 14 ліній електропередач, з них 8 ліній – частково.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ