На Хмельниччині рятувальники провели профілактичну бесіду з працівниками міської дитячої лікарні

На Хмельниччині рятувальники провели профілактичну бесіду з працівниками міської дитячої лікарні

12.02.16 14:58 0 607
З метою попередження виникнення пожеж на підконтрольних об’єктах та навчання персоналу правил безпечної життєдіяльності в мирний та воєнний час, працівники ДСНС постійно проводять навчання та профілактичні бесіди з працівниками підприємств, установ та організацій Хмельниччини.

Так, 10 лютого в Хмельницькій дитячій міській лікарні рятувальники ознайомили працівників із правилами безпеки життєдіяльності в зимовий період, діями під час виникнення пожежі, евакуації працівників із будівлі на випадок виникнення пожежі, гасіння пожежі за допомогою вогнегасників, правилами укриття на випадок виникнення надзвичайної ситуації мирного чи воєнного стану.

На завершення рятувальники наглядно показали, як користуватись вогнегасниками та розповіли, що і як можна гасити за допомогою даних первинних засобів пожежогасіння.

Сподіваємось, що завдяки отриманим під час даної бесіди корисним порадам, працівники лікувального закладу зможуть попередити виникнення пожежі, а у випадку виникнення загорання самостійно зможуть ліквідувати його, чим зменшать збитки від пожежі.

Хмельницьке міське управління

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Львівська область: ...

КОМЕНТАРІ