На Хмельниччині рятувальники попереджають про наслідки недотримання норм пожежної безпеку у побуті

На Хмельниччині рятувальники попереджають про наслідки недотримання норм пожежної безпеку у побуті

12.02.16 13:58 0 678
Співробітники служби з надзвичайних ситуацій постійно проводять рейди щодо недопущення виникнення пожеж у приватному житловому секторі. Рятувальники оповіщають людей про можливі пожежі в осінньо-зимовий період з причин порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення та нагрівальних електроприладів.

Так, 11 лютого співробітники Красилівського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області завітали до села Дружне для проведення масово-роз’яснювальної роботи серед населення щодо недопущення виникнення пожеж у побуті. До проведення даного заходу були залучені працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Особливу увагу було приділено багатодітним родинам, самотнім людям похилого віку та малозабезпеченим сім’ям.

Під час зустрічі з людьми рятувальники пояснювали основні правила пожежної безпеки, розповідали про наслідки, до яких може призвести недотримання правил. Також працівники служби з надзвичайних ситуацій вказали громадянам на недоліки в електрогосподарстві їхніх будинків та проінформували про правила безпечного використання газових та електричних приладів.

Для того, щоб вкрай важлива інформація залишалася в пам’яті надовго, рятувальники презентували кожному мешканцеві кольорові пам’ятки, в яких зазначені номери телефонів служби порятунку, та вказані необхідні дії у разі виникнення пожежі. Багаторічна практика показує, що завдяки періодичному проведенню подібних заходів кількість пожеж у житловому секторі значно зменшується.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 12.02 нарада за темою: ...
Наступна новина: З початку 2016 року на ...

КОМЕНТАРІ