На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу приватних гаражів

На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу приватних гаражів

12.02.16 16:50 0 512
11 лютого о 00:55 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу приватних гаражів на вул. Курчатова 101, що в мікрорайоні Гречани обласного центру.

До місця виклику негайно прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій м. Хмельницького. На момент прибуття підрозділів 2 гаража було повністю охоплено полум’ям, існувала загроза розповсюдження вогню на суміжні гаражі та поряд розташовану меблеву фабрику.

До гасіння пожежі залучалися 17 рятувальників ДСНС на 5 одиницях пожежної та спеціальної техніки, працівники поліції та енергетики.

Пожежу локалізовано о 01:06, ліквідовано о 01:23.

Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття, стіни гаражів, господарчі речі, а також автомобілі «Chery Amulet» та «ГАЗ-24».

Завдяки оперативним діям вогнеборців врятовано 2 легкових авто, не допущено розповсюдження вогню на меблеву фабрику та суміжно розташовані гаражі.

Причина та збитки наразі встановлюються.

Координацію дій на місці пожежі здійснювала мобільна оперативна група Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області на чолі з заступником начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Петром Сибігою.

Нещасних випадків на пожежі не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Вінничина: голова ...

КОМЕНТАРІ