м. Чернігів: пізнавальний захід "День пожежної безпеки" провели рятувальники з вихованцями дитячого садку №10

м. Чернігів: пізнавальний захід "День пожежної безпеки" провели рятувальники з вихованцями дитячого садку №10

12.02.16 08:46 0 668
10 лютого в дошкільному навчальному закладі №10 працівники Чернігівського міського відділу Управління ДСНС в області провели з вихованцями усіх вікових груп інформаційно-пізнавальний захід під назвою "День пожежної безпеки". Рятувальники розповідали малечі про особливості роботи пожежно-рятувальних та аварійно-рятувальних підрозділів, а також ознайомили із специфікою своєї професії.

Працівники Служби порятунку в ігровій формі та з урахуванням вікових особливостей звернули увагу дітей на основні причини виникнення пожеж, фактори небезпеки й можливі наслідки пустощів з сірниками, запальничками, газовими приладами та іншими небезпечними предметами і речовинами. Вихованці дитсадка брали активну участь у проведенні заходу, зокрема відповідали на запитання й відгадували загадки з питань пожежної безпеки. Щоб закріпити знання, діти переглянули тематичні мультфільми.

Для рятувальників, котрі завітали на свято, малеча підготувала пісні й вірші з протипожежної тематики. У свою чергу фахівці Служби порятунку подарували дітлахам книжки, листівки, диски з мультфільмами та відеороликами соціальної реклами, які допоможуть їм краще пізнавати заходи безпечної поведінки й надалі дотримуватися їх у повсякденному житті. На завершення заходу персонал та вихованці дитячого садочка подякували рятувальникам за подароване свято й пообіцяли завжди дотримуватися правил безпечної поведінки.

У ДСНС України

у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Інспеція з ...
Наступна новина: Кращі вінницькі ...

КОМЕНТАРІ