Луцькі депутати відвідали КП «Ласка» та КП «Луцький зоопарк»

Луцькі депутати відвідали КП «Ласка» та КП «Луцький зоопарк»

12.02.16 14:23 0 734
Відбулося виїзне засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово — комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. Участь у ньому взяли депутати Андрій Козюра, Микола Яручик, Костянтин Петрочук, Петро Бойко та Віктор Ящук.

Першим закладом, який відвідали члени комісії,було комунальне підприємство «Ласка». Директор Богдана Наварчук ознайомила депутатів з основною роботою та проблемами, які виникають під час догляду за тваринами та створення умов для їхнього життя. На сьогоднішній день притулок налічує більше трьохсот собак, на весну їх завжди стає більше. Богдана Наварчук повідомила про виконання у своїй роботі рішення сесії міської ради щодо обов'язкової реєстрацію домашніх тварин та розповіла, що для цього використовується підшкірний чіп, або безкоштовний жетон. Усі тварини проходять обстеження та за необхідності забезпечені лікуванням. Також запросила міських депутатів 1 червня ознайомитися із змінами, що відбудуться у притулку, зокрема тут заплановане завершення роботи зі зведення паркану навколо всієї території.

Другий заклад, який відвідала громада, - комунальне підприємство «Луцький зоопарк». Директор Людмила Денисенко провела екскурсію та розповіла про покращення та зміни, що відбулися в зоопарку. Замінена вся огорожа зоопарку та проведене освітлення і каналізація. Створений підігрів підлоги в новому приміщенні для тварин. Луцький зоопарк набув європейського вигляду.

“Основна мета роботи зоопарку - утримання тварин, створення простору та розваг у межах вольєра. Підтримка волонтерів допомагає створювати належні умови та забезпечувати тварин їжею. Загалом же нині колекція мешканців зоопарку налічує 68 видів тварин та птахів, 20 з яких додалося за останні 2 роки” - сказала Людмила Денисенко.

На закінчення члени постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово — комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження вирішили розглянути питання покращення стану цих підприємств на чеговому засіданні комісії. Зокрема голова постійної комісії Андрій Козюра попросив Богдану Наварчук та Людмилу Денисенко підготувати звіти про фінансовано — господарський стан діяльності підприємств.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі порушення ...
Наступна новина: Головного бухгалтера ДП ...

КОМЕНТАРІ