В Івано-Франківську відбувся навчальний семінар для ОСББ,ЖБК,будинкових та вуличних комітетів щодо міського конкурсу проектів та програм

В Івано-Франківську відбувся навчальний семінар для ОСББ,ЖБК,будинкових та вуличних комітетів щодо міського конкурсу проектів та програм

12.02.16 16:04 0 592
10 лютого 2016 р. секретаріат міської ради презентував Положення про конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства на 2016 р.

На презентації були присутні секретар та депутати міської ради, голови ОСББ та мешканці міста.

"Хочу подякувати всім головам ОСББ за Вашу нелегку працю! Я щаслива, що у співпраці з Вами ми покращуємо наше місто, робимо його чимраз комфортнішим для проживання" - зазначила секретар міської ради Оксана Савчук.

Начальник експертно-аналітичного відділу секретаріату міської ради Станіслав Козлов презентував Положення про конкурс, відповів на запитання, які задавали присутні та наголосив, що проекти та програми на участь у конкурсі подаються на ім`я секретаря Івано-Франківської міської ради Оксани Савчук до 01.03.2016 року.

Відповідно до Положення учасниками конкурсу є:

• громадські та благодійні організації міста;

• громадські та благодійні організації при дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста;

• громадські та благодійні організації при закладах та установах культури міста;

• ОСББ, будинкові, вуличні та квартальні комітети, житлово-будівельні кооперативи міста;

• громади сільських рад Івано-Франківської міської ради.

Конкурс проводиться на умовах співфінансування проектів за формулою: 85 % кошти міського бюджету + 15 % кошти учасника конкурсу.

Максимальний сукупний обсяг співфінансування з міського бюджету проектів громадських та благодійних організацій для 1 заявника – 25 тис. грн.

Максимальний сукупний обсяг співфінансування з міського бюджету проектів громадських та благодійних організацій при дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах для 1 заявника – 30 тис. грн.

Максимальний сукупний обсяг співфінансування з міського бюджету проектів громадських та благодійних організацій при закладах та установах культури міста для 1 заявника – 25 тис. грн.

Максимальний обсяг співфінансування з міського бюджету проектів ОСББ, будинкових, вуличних та квартальних комітетів, житлово-будівельних кооперативів міста для 1 заявника – 35 тис. грн.

Максимальний обсяг співфінансування з міського бюджету проектів громад сільських рад сіл Крихівці, Вовчинець, Микитинці, Угорники, Хриплин для 1 заявника – 100 тис. грн.

За більш детальною інформацією звертайтеся в експертно-аналітичний відділ секретаріату Івано-Франківської міської ради – вул. Грушевського, 21, каб. 108, тел.: 55-64-99, 55-21-07.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ