Тернопілля: у 2015 році ТОВ «Заготзбут» в Лановецькому районі сплатило 34,7 тис. грн податку

Тернопілля: у 2015 році ТОВ «Заготзбут» в Лановецькому районі сплатило 34,7 тис. грн податку

12.02.16 10:30 0 750
Голова районної державної адміністрації Юліан Сірант спільно з міським головою Романом Казновецьким 8 лютого здійснив робочу поїздку на підприємство ТОВ «Заготзбут», що працює на території Лановецької міської ради.

Основним видом діяльності товариства є забій та обробка туш тварин великої рогатої худоби. Значну кількість робіт автоматизовано. Працюючих – шестеро чоловік із середньою заробітною платою 3000грн.

У 2015 році в Лановецькому районі ТОВ «Заготзбут» сплатило 34,7 тис.грн податку, в т.ч. податку на доходи фізичних осіб 11,3 тис.грн, військовий податок – 1,4 тис.грн, за використання водних ресурсів – 3,9 тис.грн, за землю – 13,6 тис.грн, за нерухомість – 4,2 тис.грн і 0,3 тис.грн – за користування надрами. Підприємство налагодило безвідходне виробництво – все, що неможливо уже використати спалюється. Недопалки йдуть на ремонт твердого покриття території. Отже сміття після себе – не залишає.

«Зараз ми переживаємо не найкращі часи – зауважив керівник Володимир Пащенко – зменшилась кількість замовлень продукції. Проте можливості у нас є і при розширенні ринків збуту без сумніву збільшиться обсяг виробництва., а отже і податків, що залишатимуться в районі».

Підсумовуючи результати поїздки, голова райдержадміністрації Юліан Сірант зазначив, що вживатиме усіх можливих заходів, щоб підприємство перереєструвалось на Лановеччині.

«Це дасть змогу збільшити кількість податків від ТОВ «Заготзбут» в районний бюджеті, а отже дасть району такі необхідні кошти», - підкреслив Юліан Іванович.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінниччині у січні ...

КОМЕНТАРІ