У Рівненській області рятувальники спільно з аварійними службами відпрацювали дії з ліквідації надзвичайної ситуації природного характеру

У Рівненській області рятувальники спільно з аварійними службами відпрацювали дії з ліквідації надзвичайної ситуації природного характеру

12.02.16 08:06 0 665
11 лютого з метою перевірки готовності органів управління і сил Млинівської місцевої ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту до дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з ускладненням метеорологічної обстановки, рятувальники провели тренування на дамбі Млинівської ГЕС на річці Іква.

Участь у навчаннях брали співробітники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області, аварійні бригади енергетиків, газовиків, комунальної служби, медичні працівники та правоохоронці. Загалом у заході було задіяно 47 чол. та 11 од. техніки.

В ході тренувань було налагоджено взаємодію служб цивільного захисту району з ліквідації надзвичайної ситуації природного характеру та відпрацьовано дії постійної комісії з питань ТЕБ та НС. Дані навчання дозволили визначити рівень готовності органів управління, сил та засобів Млинівського району до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з ускладненням метеорологічної обстановки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Валентинів ...

КОМЕНТАРІ