У Рівненській області рятувальники провели профілактично-роз’яснювальну роботу з дошкільнятами

У Рівненській області рятувальники провели профілактично-роз’яснювальну роботу з дошкільнятами

12.02.16 12:41 0 575
10 лютого працівники Костопільського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області завітали в дитячі навчальні заклади Підлужненської сільської ради Костопільського району.

Під час зустрічі з дітьми, рятувальники нагадали дітям правила безпеки, яких необхідно дотримуватися повсякденно. А для того, щоб малеча краще запам’ятала правила, спілкування відбувалося у формі бесіди.

Зокрема, співробітники Служби порятунку розповіли малюкам про небезпеку гри із сірниками та побутовими електроприладами. Пояснили, які є типи вогнегасників, і як потрібно ними користуватися. Нагадали дітям номери служб екстреного реагування та як діяти при виникненні пожежі. Рятувальники закликали маленьких мешкаців за жодних обставин не зачіпати підозрілі предмети, що лежать, наприклад, посеред вулиці або у велелюдних місцях, адже відомі випадки, коли вибуховими пристроями терористи «нашпиговують» звичні речі, а особливо іграшки. У таких випадках зайва обережність є цілком виправданою.

З огляду на погодні умови рятувальники розповіли про небезпеку виходу на кригу зимових водойм.

Насамкінець заходу в ігровій формі проводилося опитування дітей, під час якого діти змогли закріпити набуті знання. Щирий дитячий сміх став найкращим показником того, що діти, окрім корисних та необхідних знань, отримали і справжнє задоволення.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Майже півсотні ...

КОМЕНТАРІ