У Волинській області рятувальники навчали мешканців сільської місцевості правил пожежної безпеки у побуті

У Волинській області рятувальники навчали мешканців сільської місцевості правил пожежної безпеки у побуті

12.02.16 13:41 0 563
11 лютого рятувальники Маневицького райвідділу Управління ДСНС України у Волинській області спільно з представниками органів місцевого самоврядування навчали мешканців сільської місцевості правил пожежної безпеки у побуті. Комплексне відпрацювання відбулося на території п’яти сіл Довжицької сільської ради Маневицького району Волинської області.

Спілкуючись із сільськими посадовцями, рятувальники нагадали про зобов'язання організовувати навчання правилам пожежної безпеки громадян за місцем проживання відповідно до чинного законодавства та закликали активно долучатися до просвітницьких заходів, щоб запобігти пожежам у приватному житловому секторі та загибелі на них людей. Крім того, вони оновили стенд «101 інформує» у приміщенні сільської ради та надали комплект друкованих листівок для розповсюдження серед населення.

Обходячи сільські оселі та оглядаючи їх протипожежний стан, рятувальники нагадували волинянам правила безпеки, зокрема вимоги безпечної експлуатації пічного опалення та побутових електроприладів, а також надавали рекомендації щодо усунення виявлених недоліків.

Особливу увагу учасники інформаційного рейду приділили самотнім громадянам літнього віку та неблагополучним особам. Крім того, закликали мешканців сусідніх осель не бути байдужими та час від часу наглядати за своїми односельчанами. Спілкуючись із людьми літнього віку, рятувальники нагадували номери служб екстреного реагування та навчали, як викликати їх з мобільного телефону.

Про виявлені під час відпрацювання недоліки протипожежного характеру в оселях волинян співробітники ДСНС поінформували органи місцевої влади для якнайшвидшого їх усунення та врегулювання ситуації.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ