У Львівській області попередження про ожеледицю на дорогах

У Львівській області попередження про ожеледицю на дорогах

12.02.16 15:54 0 572
12-14 лютого за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області вночі та вранці на дорогах ожеледиця.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до водіїв та пішоходів з проханням не забувати: під час складних погодних умов, особливо під час ожеледиці, потрібно бути зосередженим, уважним та обережним.

Застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами: відмовтесь від ризикованих маневрувань, для зупинки авто – знижуйте швидкість повільно, дотримуйтесь безпечної дистанції та користуйтесь пасками безпеки, з особливою обережністю необхідно рухатися на поворотах, по мостах та естакадах. Під час ускладнення погодних умов, по можливості, утримайтесь від поїздок.

Пішоходам також не варто забувати про взаємоповагу та ввічливість. Перш ніж перейти дорогу, в тому числі й по пішохідному переходу, необхідно впевнитися, що автомобіль знаходиться на достатньо безпечній відстані. Пам’ятайте, що в умовах ожеледиці навіть найсучасніший автомобіль миттєво не зупиниться, і невідомо, як при різкому гальмуванні транспортний засіб поведе себе далі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ