В Чернігівській області піротехніки ДСНС знищили 76-мм артилерійський снаряд часів минулих війн

В Чернігівській області піротехніки ДСНС знищили 76-мм артилерійський снаряд часів минулих війн

12.02.16 14:53 0 600
10 лютого до Служби порятунку "101" у Прилуцькому районі надійшло повідомлення про те, що в селищі Мала Дівиця біля одного з приватних господарств під час виконання земляних робіт господар виявив предмет, схожий за ознаками на вибухонебезпечний. Ним виявився артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни. Небезпечне місце взяли під охорону працівники Національної поліції.

11 лютого піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС в області обстежили прилеглу до селища Мала Дівиця територію й інших небезпечних предметів не виявили. Артилерійський снаряд спецавтомобілем вивезли у безпечне місце, за межами населеного пункта, та о 13:10 знищили.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність дотримання заходів безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Не можна їх чіпати руками, переносити або перекочувати. У разі виявлення таких предметів необхідно негайно повідомити рятувальників за номером "101" або правоохоронців за номером "102".

У ДСНС України у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ