У Житомирі підняли Олімпійський прапор!

У Житомирі підняли Олімпійський прапор!

13.02.16 11:50 0 660
Свято олімпійського прапора відбулося 12 лютого, у спорткомплексі «Динамо».

Церемонія підняття Державного прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України проходила з нагоди відкриття ІІ юнацьких Олімпійських ігор в Ліллехаммері.

В урочистій Церемонії взяли участь представники управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації, вихованці ДЮСШ обласного центру, тренери-викладачі, фахівці спортивної галузі, прихильники фізичної культури і спорту.

Метою церемонії є розвиток Олімпійського руху, пропагування олімпійських ідеалів, виховання почуття патріотизму та підтримка спортсменів збірної команди України, що беруть участь у ІІ зимових юнацьких Олімпійських іграх.

— «Вітаю усіх зі святом на теренах нашої Житомирщини. Хоч у цьому році представників від нашої області на II юнацьких Олімпійських іграх не буде, але Україна єдина і ми підтримуємо усю збірну нашої країни та вболіваємо за неї», – сказав заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута.

Успішних стартів, юні олімпійці!

Довідково:

Юнацькі олімпійські ігри пройдуть з 12 по 24 лютого 2016 року у Норвегії, м. Ліллехаммер. 23 спортсмени нашої держави боротимуться за Олімпійські нагороди у 9 видах спорту.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Представники Бельгійської ...

КОМЕНТАРІ