Житомирщина: упродовж доби рятувальники області ліквідували загоряння оселі та легковика

Житомирщина: упродовж доби рятувальники області ліквідували загоряння оселі та легковика

13.02.16 08:03 0 572
11 лютого о 14:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Гошів Овруцького району.

До місця виклику негайно виїхали бійці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці встановили, що осередок займання знаходиться в кімнаті, де стоїть піч. Також в оселі спостерігалося незначне задимлення.

Зусиллями бійців ДСНС вже о 14:50 пожежу вдалося локалізувати, а о 15:15 – ліквідувати. Полум’я устигло лише пошкодити 1 кв. м перекриття.

Як з’ясувалося, господиня помешкання розтопила піч. Зверху на лежанку вона поклала старе лахміття. Через деякий час хазяйка відчула запах диму і одразу викликала рятувальників.

Того ж дня о 23:06 житомирські вогнеборці ліквідували загоряння автомобіля «Део Ланос», припаркованого у дворі однієї з багатоповерхівок обласного центру. Власник легковика повернувся додому пізно ввечері і залишивши автомобіль, одразу пішов спати. Через деякий час його дружина підійшла до вікна та побачила, що легковик почав горіти. Не зволікаючи, вона зателефонувала за номером «101».

Рятувальники 2-ї ДПРЧ о 23:18 локалізували загоряння, а 23:42 – ліквідували. Вогнем пошкоджено моторний відсік, панель приладів та лобове скло автівки.

За попередньою версією фахівців, причиною займання стало коротке замикання автомобільної акумуляторної батареї. Внаслідок обох пожеж загиблих та травмованих не виявлено.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі тонка крига ...

КОМЕНТАРІ