В Луцьку депутати знайомилися з об’єктами міської комунальної власності,які плануються до продажу

В Луцьку депутати знайомилися з об’єктами міської комунальної власності,які плануються до продажу

13.02.16 09:50 0 572
Відбувся День депутата за участю секретаря міської ради Юлії Вусенко, заступника міського голови Сергія Григоренка, під час якого обранці громади переглянули об'єкти міської комунальної власності, які плануються до продажу у 2016 році.

Начальник управління майном міської комунальної власності Алла Грабко повідомила, що цього року прогнозована сума надходжень до місцевого бюджету від продажу нежитлових приміщень міської комунальної власності має становити два мільйони гривень. Вона зауважила, що минулого року об'єкти міської комунальної власності не продавалися, тому зараз до розгляду пропонується майно, яке у незадовільному стані, і потребує негайного вирішення подальшого використання.

До розгляду на найближчій сесії міської ради пропонується розглянути проект рішення щодо продажу нежитлових приміщень, що знаходяться за адресами Караїмська, 7 та Клима Савура, 12, а також для приватизації шляхом аукціону підвального приміщення на вулиці Лесі Українки, 25.

Алла Грабко розповіла, що будинок площею 71,1 кв. м на вулиці Караїмська,7 довгий час не був в оренді. Останні два роки його орендує підприємець під складське приміщення, і вкладає кошти у його ремонт. Кімнатка площею 15,1 кв. м на горищі будинку на вулиці Клима Савура, 12 у даний час використовується, як художня майстерня.

Щодо підвального приміщення на вулиці Лесі Українки,25 депутати, можливо, приймуть рішення трохи пізніше. Адже вони оглянули об'єкт площею 56 кв. м, на який завершився термін оренди у грудні 2015 року, а з ним межує ще одне приміщення площею 30 кв. м, термін оренди якого завершується 29 лютого цього року. Депутати вважають, якщо ці дві площі об'єднати, їх можна продати за більшою ціною, адже цей об'єкт можна використати під магазин чи заклад харчування.

Окрім того, депутати побували на проспекті Волі, 27а, у приміщенні колишньої котельні, тепер воно використовується як склад, адже у перспективі цей об'єкт також планують продати.

Сергій Грироренко зазначив, що й надалі будуть проводитися Дні депутата, під час яких будуть оглядати об'єкти міської комунальної власності, які плануються до продажу, для того щоб депутати могли прийняти зважене, об'єктивне рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Закарпаття: cудитимуть двох ...

КОМЕНТАРІ