В Луцьку перший заступник міського голови Тарас Яковлев подякував підприємцям,які долучилися до благодійних акцій під час новорічно-різдвяних свят

В Луцьку перший заступник міського голови Тарас Яковлев подякував підприємцям,які долучилися до благодійних акцій під час новорічно-різдвяних свят

13.02.16 16:52 0 624
У Луцькій міській раді зібрали представників соціально-відповідального бізнесу, які долучалися до благодійних акцій під час новорічно-різдвяних свят. Перший заступник міського голови Тарас Яковлев подякував від себе особисто, міського голови Миколи Романюка, депутатського корпусу підприємцям, представникам громадських організацій за активну участь у створенні святкового новорічного настрою тим категоріям населення, які, на жаль, у силу різних причин, перебувають у складних життєвих обставинах.

“Мені приємно з вами спілкуватися і дякувати за допомогу у 2015 році. Ми разом провели багато цікавих заходів. Дуже добре, що у нас є такі соціально-відповідальні бізнесмени, і ми завжди можемо розраховувати на вашу підтримку та допомогу. Ми разом допомогли людям, які потребували підтримки. Сподіваюсь Ви й надалі долучатиметесь до таких хороших справ. Це Ваш вклад у розвиток громадянського спуспільства. Переконаний, що Господь Бог віддячить вам сторицею за допомогу, і бізнес процвітатиме. Ми у цьому зацікавлені, адже це й збільшення надходжень до бюджету у вигляді податків. Чим більше ви зароблятимете, тим більше зможете допомогти іншим людям, які перебувають у складних життєвих обставинах”, - наголосив він.

Потому перший заступник міського голови Тарас Яковлев вручив присутнім ряд відзнак.

Так, Подяками міського голови за активну громадянську позицію, сприяння у наданні допомоги дітям, які потребують особливої підтримки, вагомий особистий внесок у проведенні благодійних заходів з нагоди новорічно-різдвяних свят нагороджено: приватного підприємця Миколу Барабаша; засновника компанії “Гранд Персона” Олега Бровіна; члена ради правління громадської організації “Молодіжна платформа” Володимира Буд-Гусаїма; керівника служби “Еліт-експрес-таксі” Сергія Бебка; виконавчого директора Волинської обласної асоціації захисту прав малого та середнього бізнесу “Бізнес-Волинь” Ігоря Дільова; голову правління Волинської обласної спілки споживчих товариств Марту Кандибу; керівника служби “Луцьк-таксі” Володимира Клименка; керівника студії творчості та дизайну “Метелик” Валентину Королюк; власника служби “Морячок-таксі” Олександра Кралюка; власника товариства з обмеженою відповідальністю “Версаль” Олександра Мельника; керівника служби “Євро-таксі” Сергія Мельника; генерального директора спортивно-оздоровчого комплексу “АДРЕНАЛІН СІТІ” Ірину Мордик; директора “Торговий дім “Салют” Костянтина Ничая; голову громадської організації “Волинська асоціація перевізників таксі”, члена виконавчого комітету, керівника служби “Максим-таксі” Сергія Романчука; керівника молодіжної громадської організації “Ми плюс” Сергія Семенюка; керівника служби “Чумак-таксі” Ольгу Урбанович; директора товариства з обмеженою відповідальністю “Забіяка” Олександра Хвещука; генерального директора акціонерного товариства “СКФ Україна” (публічне) Володимира Цибульського.

На завершення Тарас Яковлев ще раз подякував за допомогу і підтримку та побажав успішної реалізації нових проектів, планів і задумів, миру в Україні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччину переїхало ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ