Делегація Представництва ЄС відвідала Чернігів

Делегація Представництва ЄС відвідала Чернігів

13.02.16 10:51 0 543
В рамках візиту делегації Представництва ЄС відбулась зустріч з представниками міської ради. У складі делегації прибули Юргіс Вілчінскас, керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС, Вікторія Давидова, радник з питань преси та інформації Представництва ЄС, Ольга Сушицька, координатор інформаційної кампанії "Будуймо Європу в Україні" Представництва ЄС.

У Чернігівській міській раді гостей зустрічав заступник міського голови Олександр Ломако. Вітаючи членів делегації, О. Ломако зазначив: ‘‘Чернігів давно співпрацює з країнами ЄС і ми сподіваємось, що співробітництво буде набирати з кожним роком нових обертів і буде підкріплюватись новими конкретними проектами''.

Керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС Юргіс Вілчінскас висловив зацікавленість у налагодженні економічного співробітництва з Черніговом. ‘‘Ми готові працювати з малим і середнім бізнесом в частині допомоги по доступу до кредитів, просуванню товарів на європейський ринок, розробки проектів з отримання грантів по різних напрямках програм, створенню центрів інвестиційних послуг'', - сказав Юргіс Вілчінскас.

Щодо питання висвітлення європейської тематики в українських медіа в контексті початку імплементації угоди про асоціацію Вікторія Давидова підкреслила, що мета кампанії - пояснити важливість підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

З нинішнім станом співробітництва Чернігівщини з країнами Євросоюзу гостей ознайомили начальник управління стратегічного розвитку міста та туризму Борис Атрощенко та заступник начальника управління стратегічного розвитку міста та туризму Юрій Сухомлин.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Майбутнім ...

КОМЕНТАРІ