На Тернопіллі вручили перші ID картки

На Тернопіллі вручили перші ID картки

13.02.16 12:13 0 538
Першими власниками паспорта громадянина України у вигляді картки стали п'ятнадцять юнаків і дівчата з Теребовлянського та Тернопільського районів. Вони першими звернулися до підрозділів міграційної служби із заявами на оформлення документа.

ІD картки юним громадянам вручали заступник начальника УДМС України в Тернопільській області Тетяна Мулик, завідувач Тернопільського РС УДМС України в Тернопільські області Надія Остапишин та завідувач Теребовлянського РС УДМС України в Тернопільській області Володимир Ваньо.

Школярам побажали бути гідними громадянами України, поважати національні традиції та берегти паспорт, адже він є їхнім першим і основним документом.

Нагадаємо, що паспорт громадянина України у вигляді ID картки наразі можуть оформити громадяни, яким виповнилося 16 років, у десяти підрозділах міграційної служби області: Борщівському, Бучацькому, Збаразькому, Козівському, Кременецькому, Лановецькому, Теребовлянському, Тернопільському, Чорківському районних секторах та Тернопільському міському відділі УДМС України в області.

Ірина Бойко

головний спеціаліст по зв'язкам з громадськістю та ЗМІ

УДМС України в Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Луцьку передача ...

КОМЕНТАРІ