На Тернопіллі рятувальники отримали нове сучасне аварійно-рятувальне обладнання та майно

На Тернопіллі рятувальники отримали нове сучасне аварійно-рятувальне обладнання та майно

13.02.16 13:21 0 605
10 лютого заступник голови Борщівської районної державної адміністрації Микола Будзинський та голова Борщівської районної ради Іван Кобилянський вручили рятувальникам 8-ї державної пожежно-рятувальної частини нове сучасне аварійно-рятувальне обладнання. Захід відбувся на території Борщівського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області за участю керівництва ДСНС області, керівного та особового складу пожежно-рятувальної служби району.

Серед переданого обладнання, мотопомпа, дискоріз, бензопила, електрогенератор, світлове обладнання, човен для рятування на воді, інше спеціальне рятувальне обладнання, а також 25 пар якісного нового спецвзуття, німецького виробництва.

– Органи місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування району намагаються робити все можливе, аби рятувальники при виконанні поставлених завдань були забезпечені необхідним майном та спорядженням, – зазначили керівники району під час вручення рятувальникам матеріальних цінностей.

Очільник рятувальників краю полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей щиро подякував за допомогу та запевнив, що нове обладнання буде використовуватиметься співробітниками ДСНС для виконання завдань за призначенням.

Також цього дня начальник Управління ДСНС у Тернопільській області взяв участь у підведені підсумків роботи Борщівського районного відділу ДСНС за 2015 рік. Він наголосив на важливості забезпечення належної пожежної та техногенної безпеки району, окреслив основні актуальні питання та першочергові завдання на 2016 рік, а також висловив подяку особовому складу за високий професіоналізм і сумлінне виконання службових обов'язків, давши високу оцінку роботи підрозділу в 2015 році.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Тернопільській області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Чернівці: Виявити початкові ...

КОМЕНТАРІ