У Здолбунівській місцевій прокуратурі проведено спільну нараду керівників правоохоронних органів

У Здолбунівській місцевій прокуратурі проведено спільну нараду керівників правоохоронних органів

13.02.16 17:02 0 642
Під головуванням керівника Здолбунівської місцевої прокуратури Григорія Нижника відбулася спільна нарада керівників правоохоронних органів Гощанського, Здолбунівського, Корецького, Костопільського, Острозького районів.

У заході також взяли участь працівники прокуратури Рівненської області, начальники департаментів ГУ Національної поліції в Рівненській області, перший заступник та заступник керівника Здолбунівської місцевої прокуратури, начальники відділів відповідної прокуратури.

Основною метою проведення заходу було обговорення стану протидії злочинності за наслідками роботи у минулому році та визначення проблем і пріоритетів у діяльності правоохоронних органів регіону на наступний період.

На заході обговорено результати боротьби із злочинністю та протидії корупції на території вищевказаних районів, а також йшлося про стан виявлення злочинів у сферах економіки, земельних відносин та бюджету, рівень захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави, протидії наркозлочинності.

Керівництвом місцевої прокуратури вказано правоохоронним органам на окремі негативні тенденції у структурі злочинності та в стані ефективності боротьби зі злочинністю та корупцією, які потребують невідкладного реагування.

За підсумками наради обговорено та прийнято заходи на перше півріччя 2016 року, які спрямовані на поліпшення стану законності на території районів.

За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівці: Дві електронні ...

КОМЕНТАРІ