У Львівській області рятувальники допомагають населенню усунути порушення правил пожежної безпеки

У Львівській області рятувальники допомагають населенню усунути порушення правил пожежної безпеки

13.02.16 14:46 0 514
З метою профілактично-роз’яснювальної роботи та перевірки стану протипожежної безпеки приватних житлових будинків, стану утримання електромереж та пічного опалення рятувальники проводять комплексні рейди населеними пунктами. Під час обходів фахівці ДСНС також надають консультації й допомагають в усуненні порушень у помешканнях громадян.

Інспекторський склад Миколаївського РС ГУ ДСНС України у Львівській області разом з представниками місцевої влади провели відпрацювання Криницької сільської ради. Ця сільська рада згідно з проведеним аналізом характеризується найбільшою кількістю пожеж в районі.

Особливу увагу рятувальники під час спілкування зосередили на неблагополучних сім’ях, одиноких пристарілих, багатодітних сім’ях, які становлять, так звану, групу ризику та знаходяться на обліку.

Вогнеборці під час спілкування з місцевими мешканцями наголосили на правилах поведінки і дотримання пожежної безпеки під час ведення господарства та порядку дій у разі виникнення пожеж. Також надзвичайники застерегли населення не випалювати суху траву та сміття, адже це може призвести до пожеж в екосистемах, та спричинити негативний вплив на здоров’я, життя та майно громадян.

Окремо фахівці Служби порятунку «101» звернули увагу селян на суворе дотримання правил пожежної безпеки під час опалювального сезону. Під час заходів серед громадян були розповсюджені листівки та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки та заходами безпеки на кризі.

Також надзвичайники зустрілися з представниками фельдшерсько-акушерського пункту с. Криниця. Медикам роз’яснили небезпеку від спалювання сухої трави, нагадали про заходи безпеки в побуті та категоричну заборону дитячих пустощів з вогнем

Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує, що тільки сумлінне дотримання правил пожежної безпеки дозволить надійно захистити вас і ваш будинок від вогню.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: 18 редакторів області взяли ...

КОМЕНТАРІ