На Хмельниччині рятувальники вшанували воїнів-інтернаціоналістів

На Хмельниччині рятувальники вшанували воїнів-інтернаціоналістів

13.02.16 09:39 0 554
12 лютого, напередодні 27-ї річниці виведення військ із Афганістану та дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав колектив Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області привітав воїнів інтернаціоналістів, які брали учать у військових конфліктах на близькому сході.

З вітальним словом до ветеранів бойових дій звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Дмитро Бондар, який побажав їм та їхнім родинам добра і щастя, миру і достатку, міцного здоров’я і довгих років життя. «Окрім Афганістану, – зазначив Дмитро Володимирович, – українці здійснювали миротворчі місії в Лівані, Угорщині, Єгипті, Іраку, Анголі, Сьєрра-Леоне, Чехословаччині, Ефіопії, Югославії. Від початку проведення антитерористичної операції з честю виконують свій обов'язок поряд із військовослужбовцями й рятувальники, захищаючи країну на її східному кордоні. Вони є гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності».

Під час заходу всі присутні ознайомились із страшними подіями, що відбувалися в Афганістані в роки війни, переглядаючи документальний фільм, що сколихнув серця навіть тих, хто там не був. Після цього, присутні вшанували світлу пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Серед тих, кому у роки буремної юності випало на долю виконувати інтернаціональний обов'язок, були і рятувальники Хмельниччини, які цього дня були відзначені грамотами та цінними подарунками від керівництва Головного управління та влади.

Наостанок, учасник бойових дій у Республіці Афганістан, командир відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Красилів Руслан Ґудзь поділився власними спогадами про ті тривожні роки.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ