Чернівецька область: рятувальники ліквідували 5 пожеж

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 5 пожеж

13.02.16 17:34 0 784
Впродовж останньої доби в Чернівецькій області виникло 5 пожеж, 2 з яких сталися в Чернівцях. Так, на вул. Тарашанській обласного центру горів житловий будинок. Загорання виникло на горищі будинку, звідки по дерев’яних конструкціях перекриття полум’я поширилося по всьому будинку та охопило площу 150 кв.м.. На ліквідацію пожежі був направлений черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 2 Чернівців. Рятувальники локалізували пожежу, не допустивши поширення вогню. В подальшому пожежа була ліквідована. Полум’ям знищено покриття будівлі, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття будинку. В ході ліквідації пожежі вогнеборці врятували від знищення розташовану поруч господарську будівлю, на яку могло перекинутися полум’я.

Ще одна пожежа в Чернівцях сталася в закинутій будівлі на вул. Я. Мудрого. Вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 3 обласного центру, які виїжджали за місцем виклику, ліквідували пожежу, завдяки чому від знищення було врятовано будівлю, в якій виникла пожежа. Вогнем пошкоджено частково стіни будівлі.

Всього в ході ліквідації пожеж, які сталися в Чернівецькій області, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 4 будівлі та 1 автомобіль. Загиблих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ