В Чернівецькій області рятувальники на батьківських зборів нагадали дорослим про важливість навчання дітей правил безпеки

В Чернівецькій області рятувальники на батьківських зборів нагадали дорослим про важливість навчання дітей правил безпеки

13.02.16 15:30 0 541
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять активну роботу щодо недопущення загибелі та травмування дітей під час пожеж чи інших надзвичайних подій. Для цього рятувальники здійснюють активну роз’яснювальну роботу як із самими дітьми, так і з їхніми батьками. Зокрема, фахівці Управління є частими гостями під час проведення батьківських зборів у навчальних закладах Чернівецької області.

Так, 11 лютого рятувальники взяли участь у батьківських зборах в загальноосвітній школі № 22, яка знаходиться у Чернівцях на вул. Південно-Кільцевій. На зустрічі були присутні понад 50 батьків. На початку зустрічі фахівці Управління ДСНС нагадали батькам, що для біди іноді достатньо декількох секунд, тому в жодному разі не можна залишати дітей без нагляду. Окрім цього, дітям потрібно розповідати про всю небезпеку, яка нас оточує. Водночас рятувальники нагадали, що батьки для дітей є не лише найріднішими людьми, а й зразком для наслідування, тому дорослим на власному прикладі необхідно показувати ту культуру безпечної поведінки, яка допоможе уникнути трагічних випадків.

«На кожних таких зібраннях ми нагадуємо батькам про їхню участь у виховному процесі дитини. Для того, щоб дорослі розуміли всю небезпеку нехтування правилами безпеки, ми запросили взяти участь в зборах тих людей, які щодня зустрічаються з наслідками людської недбалості. Рятувальники змогли кваліфіковано нагадати присутнім про всю важливість повсякденного дотримання правил безпеки», – підбила підсумки директор школи Любов Яворська.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 15 лютого у Тернополі ...
Наступна новина: Продукти для закладів ...

КОМЕНТАРІ