Протягом двох днів Голова Казначейства України відвідає 9 районів Вінниччини (+фото)

Протягом двох днів Голова Казначейства України відвідає 9 районів Вінниччини (+фото)

14.02.16 12:47 0 748
На Вінниччину з дводенною робочою поїздкою приїхала Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз.

За два дні високо посадовець проведе робочі зустрічі у 9 районах, розпочала робочий візит з відвідування управлінь Державної казначейської служби України у м. Вінниці, Вінницькому та Липовецькому районах Вінницької області.

Також голова Казначейства провела нараду за участю голови облдержадміністрації Валерія Коровія, голови обласної Ради Анатолія Олійника, Вінницького міського голови Сергія Моргунова, директорів департаментів облдержадміністрації, керівників обласних, міських установ Вінниччини.

«Протягом року вдалося вирішити проблему проведення операції по єдиному казначейському рахунку, це дуже великий крок. Це дало можливість ефективно використовувати потужний фінансовий ресурс отриманий в рамках бюджетної децентралізації. Після внесення до бюджетного та податкового кодексів місцеві бюджети Вінницької області додатково отримали майже 940 млн. грн. На бюджетна децентралізація продовжується, крім того, впроваджується нова система з проведення тендерних закупівель. Є дуже багато питань, однак ми рухаємось вперед» - зауважив Валерій Коровій.

В ході наради обговорили питання, пов'язані з початком 2016 бюджетного року, щодо стратегічних напрямків реформування бюджетного законодавства, зокрема, фінансування об'єднаних територіальних громад, виконання вимог Закону України «Про відкритість використання публічних коштів», запровадження системи подання електронної звітності клієнтами Казначейства, використання електронного сервісу E-Data, порядок адміністрування ПДВ та інші актуальні питання.

Крім того, Тетяна Слюз розповіла про нову запроваджену у 2015 році дистанційну систему роботи з клієнтом через програмно-технічний комплекс «Клієнт Казначейства – Казначейство».

В рамках робочого візиту Тетяна Слюз відвідала Головне управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області та провела нараду з колективом, на якій озвучила основні пріоритетні напрямки роботи Казначейства на 2016 рік.

Також у графіку перебування Тетяна Слюз заплановане спілкування з трудовими колективами територіальних органів Казначейства у Жмеринському, Барському, Мурованокуриловецькому, Шаргородському, Могилів-Подільському, Чернівецькому, Томашпільському, Ямпільському районах Вінницької області.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У 2015 році 81 жительці ...

КОМЕНТАРІ