Івано-Франківщина: за добу на території області виникло 18 пожеж,з них 15 в природних екосистемах

Івано-Франківщина: за добу на території області виникло 18 пожеж,з них 15 в природних екосистемах

14.02.16 12:25 0 657
12 лютого о 13:10 в селі Молодятин Коломийського району виникла пожежа недіючої господарської споруди. Вогнем знищена недіюча господарська споруда, суха трава на прилеглій території на площі 80 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

О 22:55 в місті Івано-Франківськ по вулиці Вовчинецькій сталася пожежа в металевій будці та електрощитовій на території гаражної автостоянки. Вогнем знищено 2 скутери, будівельні інструменти, віконну раму, двері, 20 м електромережі. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

13 січня о 04:20 в місті Івано-Франківськ по вулиці Хотинській виникла пожежа побутового сміття на відкритій території ринку на площі 20 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленою особою.

12 лютого на Прикарпатті виникло 15 загорань сухої трави у Богородчанському, Галицькому, Долинському, Калуському, Коломийському, Косівському, Тисменицькому районах та в місті Івано-Франківськ.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 4-а сесія Чернігівської ...
Наступна новина: Протягом двох днів Голова ...

КОМЕНТАРІ