В Житомирській області переможців Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка визначать в березні

В Житомирській області переможців Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка визначать в березні

16.02.16 16:38 0 610
13 лютого відбувся заключний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Він проводиться вшосте та складається з чотирьох етапів: шкільний, районний, обласний та загальнодержавний. Участь в конкурсі взяли учні загальноосвітніх шкіл, ліцеїсти, учні професійно-технічних навчальних закладів, студенти та курсанти вищих навчальних закладів I-IV рівня акредитації Житомирщини.

Метою конкурсу є вшанування творчої спадщини Т. Г. Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

І вже традиційно в приміщенні Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти було нагороджено 35 переможців третього обласного етапу конкурсу. Серед них – 14 учнів ПТНЗ та студентів ВНЗ I-IV рівня акредитації, а також 21 учень ЗОШ.

Разом зі щирими вітальними словами керівництва інституту всі діти отримали дипломи I, II, III ступенів та можливість продовжити боротьбу у четвертому заключному етапі конкурсу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: не ...

КОМЕНТАРІ