Прокурор Вінницької області здійснив виїзний прийом громадян

Прокурор Вінницької області здійснив виїзний прийом громадян

16.02.16 11:20 0 584
Прокурор області В’ячеслав Соколовий провів черговий особистий прийом громадян по місцю праці та проживання у Могилеві-Подільському. На прийом записалось 8 жителів району. Людей цікавив стан досудових розслідувань, які перебувають у провадженні слідчих Могилів-Подільського відділення поліції та слідчого управління Національної поліції.

Прокурором області прийнято письмові заяви людей та роз'яснено порядок оскарження рішень слідчих тощо. Також роз'яснено функції органів прокуратури і можливість заявників безпосередньо звернутись в той орган, до компетенції якого віднесено вирішення піднятого питання.

В’ячеслав Соколовий побував у Могилів-Подільській виправній колонії № 114. Він провів особистий прийом осіб, які утримуються в цій установі. Візит здійснений з метою ознайомлення з умовами тримання осіб в установах відбування покарань на відповідність їх чинному законодавству й Міжнародним нормам і стандартам. Засуджені цікавились питаннями внесення касаційних скарг на вироки суду та роз’ясненням Законів «Про амністію» та «Про попереднє ув’язнення».

– Органами прокуратури Вінниччини й надалі приділятиметься прискіплива увага питанням нагляду за дотриманням конституційних прав громадян в установах відбування покарань та запобіганню жорстокому поводженню з ними, – зауважив В'ячеслав Соколовий.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: за ...

КОМЕНТАРІ