Більше 9 мільйонів гривень виплачено на Вінниччині учасникам АТО та родинам Небесної сотні (+фото)

Більше 9 мільйонів гривень виплачено на Вінниччині учасникам АТО та родинам Небесної сотні (+фото)

16.02.16 12:18 0 501
В рамках проведення черг часткової мобілізації з Вінниччини до військових частин Збройних Сил України мобілізовано 6492 чоловік. Про це під час наради повідомив директор Департаменту цивільного захисту обласної державної адміністрації Сергій Вовченко.

«Завдання, які були доведені Вінницькій області щодо мобілізації людських та транспортних ресурсів протягом четвертої, п'ятої та шостої хвиль мобілізації виконані в повному обсязі (більше ніж на 100 %), при цьому відзначу що з усіх областей України лише Вінницька область повністю виконала доведений план за VI хвилею часткової мобілізації. Всього до військових частин Збройних Сил України мобілізовано 6492 чоловік, з них – 499 офіцерів та 108 одиниць техніки», - зауважив С.Вовченко.

Також, посадовець повідомив, що станом на 15 лютого 2016 року обласною державною адміністрацією виплачена матеріальна допомога 142 сім'ям тих, хто загинув в ході проведення антитерористичної операції на сході України та Героїв Небесної Сотні у сумі 4 млн 260 тис. грн. (30 тис.грн. на родину), та 476 сім'ям поранених у сумі 4 млн. 760 тис. грн. (10 тис.грн. відповідно). Загальна сума наданої допомоги склала 9 млн. 20 тис. грн.

За словами посадовця найбільш відповідальним завданням облдержадміністрації було виконання доручень Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, Президента України, Уряду держави щодо будівництва фортифікаційних споруд на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

«Згідно доведених завдань Вінницькою областю протягом трьох місяців минулого року було побудовано 9 опорних пунктів в Старобільському та Кремінському районах Луганської області на суму 29 мільйонів 400 тис. гривень. За кошти Вінниччини здійснено поставку лісоматеріалів та залізобетонних виробів. Комунальною організацією “Обласний Фонд сприяння інвестиціям та будівництву” було проавансовано майже 11,4 млн. грн., що дало змогу своєчасно розпочати проведення відповідних робіт. Для спорудження опорних пунктів було закуплено і доставлено 49 вагонів залізобетонних виробів (825 залізобетонних елементів), 50 вагонів лісу ( 2,8 тис. кубічних метрів лісоматеріалів)» , - зауважив Сергій Вовченко.

Сергій Вовченко наголосив, що завдяки докладеним зусиллям обласної державної адміністрації завдання президента та Уряду України щодо будівництва фортифікаційних споруд на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції на сході України були успішно виконані.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ