В Закарпатській області рятувальники взяли участь у заходах,приурочених до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

В Закарпатській області рятувальники взяли участь у заходах,приурочених до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

16.02.16 13:54 0 507
15 лютого, минає 27-річниця, коли наші хлопці, які пройшли горнило війни, поверталися з далекого Афганістану. Ця дата в Україні стала Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З нагоди цього в області відбулися урочисті заходи.

Мітинг-реквієм пройшов в Ужгороді на Православній набережній біля пам’ятника «Скорботної матері», стели загиблим воїнам-афганцям. сюди прийшли ветерани бойових дій на території інших країн, воїни-миротворці, їхні рідні, а також представники органів влади.

У церемонії покладання квітів до пам'ятника взяли участь: Голова облдержадміністрації Геннадій Москаль, голова обласної ради Михайло Рівіс, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, голова Закарпатської територіальної організації УСВА Віктор Югас, голова Закарпатського обласного підрозділу «Ніхто крім нас» Михайло Куцкір. Серед присутніх і начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак.

Загиблих учасників бойових дій на території інших держав вшанували хвилиною мовчання, і, традиційно, трьома пострілами в небо – як свідчення військової слави та честі героїв. До слова, неподалік місця проведення заходу рятувальники розклали пункт обігріву. Всі бажаючі тут могли зігрітися, почастувати смачною польовою кухнею.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ