в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області вшанували учасників бойових дій на території інших держав

в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області вшанували учасників бойових дій на території інших держав

16.02.16 08:28 0 558
15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

в підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій проходять службу чимало тих, хто брав участь у бойових діях на території інших держав. Є вони і у рятувальних підрозділах Тернопільської області. Серед них – учасники миротворчих місій у республіках Афганістан, Нагорний Карабах, Чехословаччина, Кувейт, Ірак, Ліван, Сьєра-Леоне, Косово.

Багато їх вже перебуває на заслуженому відпочинку та чимало і надалі залишаються в бойовому строю.

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди 27-ї річниці виведення радянських військ з території Афганістану в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області відбулися урочисті збори, на яких були присутні колишні воїни-інтернаціоналісти.

В урочистій обстановці лунали слова шани та подяки. З нагоди пам’ятної дати, учасникам бойових дій вручили почесні грамоти та нагороди. На завершення урочистих зборів усі присутні переглянули фільм присвячений воїнам-інтернаціоналістам. Переглядаючи на екрані події давно минулих днів, кожен з присутніх наче сам потрапляв у вир тогочасних подій.

Окрім цього, керівництво У ДСНС України у Тернопільській області взяло участь у мітингу–реквієму та покладанні квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам в парку Національного Відродження.

ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих воїнів та вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах. Бажаємо народу України, щоб біль війни назавжди залишився в минулому, а наше мирне життя до країв було наповнене добром.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ