Луцьк: заступник міського голови Юрій Моклиця відвідав партнерські міста у Республіці Польща

Луцьк: заступник міського голови Юрій Моклиця відвідав партнерські міста у Республіці Польща

16.02.16 12:45 0 578
11-12 лютого заступник міського голови Юрій Моклиця перебував з робочим візитом у партнерських містах Жешув та Замость (Республіка Польща).

У місті Жешув Юрій Моклиця зустрівся із заступником Президента Жешува Мареком Устробіньскі, а також з Александрою Вонсовіч-Дух – директором управління зеленого господарства та Анетою Радачиньською – директором відділу культури, спорту та туризму. Сторони обговорили подальші плани співпраці між муніципалітетами в сферах екології, спорту, зеленого та паркового господарства.

Перебуваючи у місті Замость, заступник міського голови зустрівся з Президентом міста Анджеєм Внуком, а також директором відділу охорони навколишнього середовища та зелені і керівником Замостського осередку спорту та рекреації. Також Юрій Моклиця на запрошення приймаючої сторони взяв участь у відкритті осередку для осіб похилого віку Vigor Senior та відвідав реконструйований в рамках спільного з Луцьком транкордонного проекту Замостський зоопарк. Сторони домовилися готувати пропозиції на майбутній конкурс Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові розпочала ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ