Ігор Вонс: «Завдяки патріотизму наших бійців ми маємо змогу реформувати Україну»

Ігор Вонс: «Завдяки патріотизму наших бійців ми маємо змогу реформувати Україну»

16.02.16 09:00 0 514
Відзнаки учасника бойових дій вручили п'ятьом бійцям АТО з Тернопільщини після святкової літургії до Стрітення Господнього у храмі Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ КП (вул. Клима Савури) 15 лютого.

Бійців поблагословив архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Української Православної Церкви Київського Патріархату владика Нестор.

Заступник голови-керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Ігор Вонс подякував бійцям за патріотизм та привітав їх зі святом.

«Завдяки вашій мужності ми маємо можливість розбудовувати армію, проводити реформи і наближати Україну до європейського суспільства. В центрі уваги країни завжди повинна бути людина. Це наша стратегія, яку ми крок за кроком утверджуємо», - зазначив Ігор Вонс.

Нагородження бійців традиційно відбувається у церкві, його супроводжує молитва за здоров'я військовослужбовців на Сході та мир в Україні.

«В умовах війни ми бачимо справжніх патріотів, ми бачимо об'єднаний волонтерською діяльністю народ. Перемога буде за тими, хто вірить в неї та Божий захист», - зазначив архієпископ Нестор.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ