Тернопілля: у Підгаєцькій районній бібліотеці відбулася правова година «В країні законів»

Тернопілля: у Підгаєцькій районній бібліотеці відбулася правова година «В країні законів»

16.02.16 15:20 0 577
Для популяризації літератури по праву в у Підгаєцькій районній бібліотеці для дорослих систематично організовуються тематичні виставки. Заходи з правознавчої тематики бібліотека проводить в тісній співпраці з районним управлінням юстиції. 12 лютого тут відбулася правова година «В країні законів».

На інформаційний захід, метою якого є пробудження інтересу до права, усвідомлення того, що право - це загальнолюдська цінність, без якої не може існувати жодне цивілізоване суспільство, цього разу запрошено провідного спеціаліста Підгаєцького районного управління юстиції Надію Головату, яка у доступній формі ознайомила учнів аграрного ліцею з правовими законами.

«Однією з необхідних умов перетворення України у справжню правову державу є підвищення рівня правової освіти населення, у першу чергу молоді. В сучасних умовах правове виховання здійснюється не тільки в учбових закладах, але й за їх межами, коли молодь бере участь в диспутах, бесідах – діалогах, тренінгах, годинах спілкування. Чудове місце для їх проведення - бібліотека»,- говорить бібліотекар читального залу Т.І.Нагловач.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ