В Івано-Франківській області рятувальники надавали допомогу населенню у побуті

В Івано-Франківській області рятувальники надавали допомогу населенню у побуті

16.02.16 16:14 0 593
14 лютого о 12:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у відчиненні вхідних дверей квартири по вулиці 24 Серпня в Івано-Франківську. Як з’ясувалося, в помешканні знаходилась дитина 2014 року народження.

Працівниками частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області за допомогою автодрабини через вікно на 9-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку проникли в квартиру та відчинили вхідні двері. Стан дитини - задовільний.

О 20:57 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення від Головно Управління національної поліції про необхідність надання допомоги у відчиненні вхідних дверей квартири по вулиці Бандери в місті Івано-Франківськ.

Рятувальники обласного центру в присутності працівників поліції через вікно на 5-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку потрапили в помешкання і відчинили квартиру, в середині якої знаходився чоловік 1977 року народження, який потребував медичної допомоги. Потерпілому надано медичну допомогу, від госпіталізації він відмовився.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Переваги автобусних ...
Наступна новина: На Тернопіллі третій тур ...

КОМЕНТАРІ