Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 8 пожеж

Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 8 пожеж

16.02.16 11:23 0 513
За останні вихідні дні в Чернівецькій області сталося 8 пожеж. Так, 12 лютого на хуторі Кошилівка Сторожинецького району виникла пожежа в житловому будинку. По дерев’яних конструкціях вогонь за лічені хвилини перекинувся на прибудовану господарську будівлю та охопив площу 98 кв.м. Швидкому розповсюдженню пожежі також сприяло сіно, яке зберігалося в господарській будівлі. На місце події були направлені вогнеборці міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони сіл Давидівка та Банилів-Підгірний. Вогнеборці локалізували пожежу, запобігши перекиданню вогню на розташовану поруч ще одну господарську будівлю. В подальшому пожежу було ліквідовано. Полум’ям знищено покрівлю та перекриття житлового будинку та господарської будівлі, речі домашнього вжитку, 1 тонну сіна. Попередньою причиною виникнення пожежі є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Ще 2 пожежі того ж дня сталися в селі Бояни Новоселицького району, під час яких горіли легковий автомобіль «ВАЗ» та житловий будинок. В обох випадках на місце події були направлені вогнеборці міста Новоселиця та місцева пожежна команда села Бояни, які ліквідували пожежі.

Загалом під час ліквідації пожеж пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 7 будівель. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ