Переваги автобусних перевезень

Переваги автобусних перевезень

16.02.16 16:06 0 735

Багато з нас в різні періоди життя стикаються з проблемою вибору транспорту для тієї чи іншої ситуації. Якщо мова йде про компанії з трьох-п'яти чоловік, то ніяких проблем немає, голова починає боліти, коли кількість людей перевищує місткість легковика. Зазвичай це більше п'яти, але якщо мова йде не про п'ять і не про десяток пасажирів, а про тридцяти або навіть п'ятдесяти? Навряд чи хтось із вас хоче перетворювати спокійну поїздку на відпочинок або ж ділову зустріч в довгий і некерований автомобільний кортеж. І все-таки, як же комфортно перевести кілька десятків людей? Про це нам розповість співробітник компанії "Басфор", на сайті якої ви можете знайти і придбати собі автобусний квиток по Європі, Росії та Україні, причому за самими низькими цінами (наприклад, на сторінці https://busfor.ua/автобусы/Днепропетровск/Киев - ви можете порівняти ціни на автобусне перевезення за маршрутом Дніпропетровськ-Київ).

Оренда автобуса

В уявленні більшості автобус - це щось громіздке, велике і задушливе. На жаль, якщо мова йде про громадський транспорт, то в своїй більшості випадків так і є. Але в даному випадку, ми говоримо про комфортабельний, просторий і витончений транспортний засіб із обов'язковими кондиціонером, туалетом і аудіо-відео системою.

Щоб вибрати відповідний транспорт, по-перше потрібно точно знати кількість гостей, а по-друге для якого заходу. Якщо це оренда автобуса на весілля, для поїздок по місту або ж для доставки гостей до місця святкування - це одна справа, тоді цілком згодиться мікроавтобус класу економ. Якщо ж це міжміський або міжнародний переїзд - це вже зовсім інше. В останньому випадку краще не скупитися і взяти транспорт підвищеної комфортності. Наприклад, варто звернути увагу на модель Volvo B12B. Оренда туристичного автобуса бізнес-класу обійдеться в два рази дорожче, зате і задоволення від поїздки ви отримаєте незрівнянно більше. Особливо, якщо мова йде про поїздки в найближче зарубіжжя, наприклад, Таллінн. Місткість такого автобуса, порівняно, невелика, всього 24 місця, зате розрахований він на найтриваліші і комфортні поїздки.

Для весілля краще взяти найбільш місткий автобус, так би мовити з запасом. Багато людей під час дороги неабияк втомлюються і бажають переміститися в горизонтальне положення, вимагаючи для себе більше простору. На цей випадок є дуже різноманітна лінійка автобусів, але при однаковій вартості, кожен з них має володіти вигідною перевагою. Не забувайте, що зазвичай ціна оренди автобусів вказана за одну годину роботи, тоді як в основному фірми беруть гроші мінімум за п'ять годин експлуатації.

І на завершення декілька слушних порад

Вирушаючи в поїздку, заздалегідь узгодьте з компанією перевізником свій маршрут, щоб в процесі не виникло розбіжностей. І ще - довіряйте тільки добре перевіреним, великим компаніям, які займаються автобусними перевезеннями не перший рік і не від випадку до випадку. Зупиняйте свій вибір на професіоналах, що володіють великим і різноманітним парком автобусів, мікроавтобусів та інших транспортних засобів.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: За тиждень у Чернівцях ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ