Подорожувати самостійно чи з кимось?

Подорожувати самостійно чи з кимось?

16.02.16 19:33 0 701

Ситуації в житті трапляються дуже різні, і не завжди збувається те, що плануєш. Відпустка ж відноситься до речей, які потрібно продумувати заздалегідь, і кожен може потрапити в ситуацію, коли людина, з якою збиралися відпочивати, поїхати не зможе. Не поспішайте зовсім відмовлятися від поїздки, добре подумайте, спочатку прочитавши про плюси і мінуси відпочинку одному. До речі, більше інформації ви можете прочитати на сайті: http://e-travels.com.ua/.

Чим добре подорожувати самому:

  • Можна влаштувати такий відпочинок, про який мріялося. Ми не завжди цінуємо свободу, і даремно. Подивіться на можливість відпочити без супутників з іншого боку - тепер ви самі можете вибрати, куди поїхати, що побачити, на скільки днів, яким транспортом. Ваша поїздка не буде обмежена можливостями, перевагами і поганим настроєм подруги. Не потрібно відпрошуватися на екскурсію або побачення.
  • Можна спілкуватися з іншими людьми. Вдома ми звикли вранці бачити похмурі обличчя стурбованих справами людей, а на відпочинку все відкриті і доброзичливі, тому дуже швидко зав'язуються знайомства, і ви самі можете вирішувати, з ким і коли поспілкуватися.
  • Можна знайти друзів. Відпочиваючи з компанією, ви втрачаєте можливість завести знайомства, в тому числі дружбу або романтичні відносини.
  • Можна перемогти свої страхи. Ті, хто не наважується відправлятися в поїздку самі, невпевнені в собі, бояться самотності. Але може варто перебороти свій страх і самого себе?

Чим погано відправлятися в подорож одному:

  • Можна витратити більше. І за одномісний номер потрібно платити більше, ніж за половину двомісного, і витрати на таксі або чайові ніхто з вами не розділить.
  • Не завжди безпечно. Так, в неприємності можна потрапити і під час подорожі з подругою, але, якщо ви відпочиваєте самі, а злодії зазіхнули на ваш гаманець, вирішити таку проблему буде набагато складніше. Самостійному мандрівникові потрібно ретельно охороняти свої речі, а це занепокоєння може перешкодити розслабитися в поїздці.
  • Можуть бути труднощі з багажем. При подорожі з подругою можна розділити деякі речі на двох, наприклад, одна візьме фен, друга гель і шампунь. Так можна заощадити місце в сумці, а при поїздці в поодинці всі речі доведеться перевозити самій.
  • Не так весело. Наявність супутника скрасить час очікування посадки або трансферу. А тим, хто подорожує один, потрібно дбати про свою розвагу самостійно.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ