Як часто потрібно прибирати виробничі приміщення?

Як часто потрібно прибирати виробничі приміщення?

16.02.16 20:05 0 754

Регулярне прибирання потрібно будь-якому приміщенню, особливо тому, яке має виробниче призначення, тому що рівень забрудненості в ньому набагато вище, ніж в житлових або офісних. До речі, вам можуть допомогти з цією проблемою і на сайті: http://www.chistyi-gorod.com/.

Виробництво – зібрання найбільше пилу та бактерій

Виробництво - незалежно від його характеру - має на увазі неминуче утворення побічних продуктів, а також супроводжується появою великих обсягів пилу. Бруд не розподілений по виробничої площі рівномірно, а накопичується там, де менше ходять - саме в цих місцях з часом накопичуються цілі гори пилу і відходів. Ще одна неминучість - жирні і масляні плями, для виведення яких деколи потрібна комбінація спеціалізованих хімічних засобів.

Наслідки забруднення пилом

Незважаючи на те, що неохайний зовнішній вигляд цеху не є великою проблемою, пил шкодить здоров'ю працівників, проникаючи в дихальну систему. А також він засмічує обладнання, викликаючи швидкий знос. Ряд зон на виробництві слід прибирати щодня, а деякі - навіть кілька разів за зміну - в міру накопичення відходів. Важливо підмітати і протирати підлоги, періодично чистити верстати і установки. Просто підмітати підлогу - мало. До 30% пилу залишиться після цього в повітрі. Пил потрібно обов'язково збирати вологим тканинним матеріалом. Ручки приміщень теж вимагають регулярною дезінфекцією.

Навіщо звертатися за прибиранням в спеціалізовану компанію?

Часто клінінг на виробництві здійснюють самі працівники. Однак вони не завжди обізнані про те, якими засобами краще видаляти забруднення, яке максимально небезпечне. Також у них не завжди є мотивація і бажання, а то і просто час, щоб протерти обладнання ретельно - але ж за будь-установкою простіше і дешевше належним чином доглядати, ніж ремонтувати або купувати нове при поломці. Поломка, до того ж, спричинить за собою простій на виробництві.
Багато клієнтів  таких компаній не просто стають постійними; вони для власної зручності замовляють регулярне прибирання, тим самим позбавляючи себе від тимчасових і грошових витрат на купівлю миючих засобів та обладнання, а також отримують чистоту точно за графіком - так що персонал може зосередитися на виробничих процесах. А керівник підприємства ще більше оптимізує виробництво, що в підсумку виходить вигідним для всіх.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ