Які є різновиди воріт

Які є різновиди воріт

17.02.16 02:20 0 2514

Ворота, які ведуть в будинок, мають не тільки господарське призначення. Це ще й свого роду портал, який знаходиться в місці зіткнення особистого простору і навколишнього світу. Зараз сакральне значення воріт нікого особливо не хвилює, адже головним вважається надійність, безпека, якість і зручність в'їзних воріт. Сучасні ворота встановлюються десятками різних способів і виготовляють з сотень різноманітних матеріалів. Більше інформації ви можете прочитати на сайті: http://toros.vn.ua/products/otkatnie-vorota/.

Як розрахувати розміри в'їзних воріт

Найчастіше розміри в'їзних воріт розраховують виходячи з розмірів особистого транспорту, і проектують їх одночасно з огорожею. Якщо в сім'ї є тільки легкове авто, то 3 метрової ширини воріт буде цілком достатньо. Звичайна висота стулок - 1,6 - 2,0 м. Вище піднімати їх просто не потрібно, адже вони повинні гармоніювати із загальною висотою огорожі.

Види в'їзних воріт

В'їзд в огорожу можна оформити різними способами. Інженерна думка не стоїть на місці і варіантів установки і видів воріт пропонується безліч. Хтось довіряє старому дідівського способу і навішує стулки на два грубезних, дерев'яних стовпа, а хтось користується новітніми розробками і намагається використовувати новітні матеріали і сучасні конструкції.

  • Відкатні ворота

В'їзні ворота, які встановлені на спеціальну каретку і ковзають при відкриванні, паралельно огорожі називаються відкатними. Конструюються вони досить просто, а для цього потрібно всього лише вміти читати креслення і зуміти розрахувати навантаження на несучі рейки, по яких буде ковзати стулка. В'їзні відкатні ворота - це ідеальний варіант заїзду в огорожу для вузьких вуличок, де немає можливості широко розкрити стулки. До того ж конструкція даного виду воріт дозволяє з часом обладнати їх електродвигуном і зробити з простих воріт - автоматичні.

  • Автоматичні в'їзні ворота

Автоматичні в'їзні ворота, є відкатною конструкцією, яка оснащена електроприводом з пультом управління, за допомогою якого можна відкрити ворота не виходячи з машини. Потужність обраного електропривода повинна відповідати вазі відкривається стулки і ширині полотна воріт. Малопотужний електромотор, може дуже швидко вийти з ладу або у нього просто не вистачить «сили», щоб зрушити стулку з місця.
Переваги таких воріт полягають в тому, що іони вміщають в собі автоматичну систему управління. Це дуже зручна і сучасна конструкція, яка вкрай комфортна у використанні. До того ж виглядають такі ворота стильно і дорого.

  • Розпашні ворота

Ворота в'їзні розпашні - це ідеальний варіант для малобюджетного будівництва. Для їх виготовлення можна підібрати практично будь-який матеріал, починаючи з благородного дерева і закінчуючи листами профнастилу, якими зашивають каркас воріт. Останній матеріал завоював останнім часом загальну любов через свою цінову доступність, легкість в обробці і хороший зовнішній вигляд. Стулки воріт, виготовлених з профлиста, мають набагато меншу вагу, ніж з будь-якого іншого матеріалу, що значно збільшує термін служби всієї конструкції в цілому.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як запобігти імпотенції
Наступна новина: Самі розповсюджені ...

КОМЕНТАРІ