Як запобігти імпотенції

Як запобігти імпотенції

17.02.16 02:10 0 2963

Імпотенція - це те, чого бояться всі чоловіки, адже чоловіча сила - це предмет гордості будь-якого представника сильної статі.

Що робити, щоб ніколи не зіткнутися з проблемою імпотенції?

Згідно з офіційними даними, близько 10 мільйонів чоловіків нашої планети страждають від імпотенції. Раніше вважалося, що практично всі проблеми з ерекцією так чи інакше пов'язані з психікою. Але сьогодні медициною доведено, що майже кожен другий чоловік, який страждає на імпотенцію, має фізичні недуги або структурні зміни, які викликають слабкість ерекції. До речі, більше інформації про чоловічі проблеми ви можете прочитати на сайті: http://потенции-повышение.рф.

Рекомендації, як уникнути проблем з ерекцією

  • Не варто поспішати

Якщо у молодих людей при сильному потязі ерекція настає миттєво, то з віком для цього потрібно більше часу. Буде потрібна більш довгострокова стимуляція статевих органів. Проміжок між сім'явипорскуванням і наступною ерекцією теж подовжується. Чоловікам після 60-70-ти років може знадобитися цілий день для відновлення сил. Це нормальний процес, що є наслідком старіння. Так що не чекайте, що вийшовши на пенсію, ви будете таким же активним, як у вісімнадцять.

  •  Пам'ятайте, що корисно для артерій, то корисно і для статевого члена

Пеніс - судинний орган. Високий вміст холестерину в крові може бути причиною поганої ерекції. Важливо стежити за своїм харчуванням, не зловживати «шкідливими продуктами», тобто уникати жирного, смаженого і копченого.

  • Не зловживайте тютюном

Нікотин звужує кровоносні судини, що заважає досягненню повної ерекції і її підтримці. Дослідження показують, що вдихання диму блокує ерекцію, так як перешкоджає розслабленню гладкої мускулатури.

  • Бійтеся наркотиків

Абсолютно всі наркотики сприяють появі імпотенції.

  •  Будьте обережніші з алкоголем

Пам'ятайте слова Шекспіра в «Макбеті», де йдеться про те, що алкоголь збуджує бажання, але забирає можливість. У цьому істина!

  • Слідкуйте за тим, які ліки ви приймаєте

Проблеми з ерекцією можуть викликати ліки. Наприклад, заспокійливі засоби, діуретики, антигістамінні препарати можуть викликати подібні проблеми. Якщо ви помітили, що прописані вам ліки впливаь на потенцію, то повідомте про це своєму лікареві, і він змінить дозу або запропонує вам прийом іншого препарату.

  •  Слідкуйте за вагою

Надмірна вага також може стати перешкодою до досягнення повноцінної ерекції. До того ж, чим краще ви відчуваєте своє тіло, тим легше вам контролювати свої дії.

  • Уникайте надмірних фізичних навантажень

Інтенсивні навантаження сприяють утворенню ендорфінів. Дія цих гормонів ще не до кінця вивчена, але доведено, що їх надмірне вироблення може викликати проблеми з ерекцією. Корисні пробіжки, плавання, помірні заняття в тренажерному залі - важливо, щоб такі заняття були регулярними.

  •  Не носіть занадто вузький одяг

Сучасне суспільство тягнеться до проявів відкритої сексуальності, в тому числі і в одязі. Яєчка правильно функціонують при температурі в районі 35 градусів, а сильно вузька білизна і штани притискають їх до тіла і вони перегріваються. Плюс - порушується кровообіг, що може спричинити серйозні проблеми.

  • Вчіться розслаблятися і не боятися невдач

Уміння розслаблятися - це важлива здатність. Ми рекомендуємо час від часу медитувати і «розвантажувати» нервову систему. До того ж, чоловіки, які зустрічалися з проблемами в ліжку, відчувають страх поразки, а цей страх викликає утворення в великій кількості гормону - норадреналіну, який є самим «зловісним ворогом» ерекції.

  • Уникайте стимуляторів

Під час сексу важливо бути розслабленим, а ось від додаткових стимуляторів краще відмовитися. Вони мають тенденцію давати надлишковий ефект.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Скління котеджів: ...
Наступна новина: Які є різновиди воріт

КОМЕНТАРІ