Скління котеджів: особливості

Скління котеджів: особливості

17.02.16 02:00 0 1135

У наш час жителі великих міст України стали все більше тягнутися до способу життя, який панує в Європі - це свій будинок в передмісті. Звичайно відсутність міської метушні і шуму, прекрасне повітря, чудова атмосфера затишку і комфорту в поєднанні зі своєю зеленою ділянкою здатні багатьох «переманити» на свій бік. Але як би шикарно не був облаштований ваш будинок, особливу увагу слід звернути на якісне скління котеджів і будинків. Адже вікна є не тільки частиною декору. До речі, ви можете прочитати набагато більше інформації і на сайті: http://moe-okno.amtt.ua/products/osteklenie-kottedzhej/.

У наш час вони виготовляються за такими технологіями, що прекрасно зменшують рівень шуму і зберігають тепло в приміщенні, а для великих будинків це дуже важливо. Адже більшість котеджів знаходяться на котловому опаленні. З розумом підібрані вікна швидше за все через кілька років окупляться, оскільки зменшиться використання енергоносіїв, які обігрівають Ваше затишне гніздо - заміський будинок.

Не варто також забувати, що зараз сучасне виробництво металопластикових вікон настільки «просунуте», що за бажанням використовується противозломна фурнітура, спеціальні захисні плівки для склопакетів, які не так вже й легко піддадуться розбиванням. Оскільки скління котеджів зазвичай проводиться з установкою вікон значно більшого розміру, ніж «стандартні», що відповідно призводить до втрати тепла, тому ефективно ставити вікна з енергозберігаючими склопакетами і термовставкою, які відмінно допомагають зберегти в приміщенні мікроклімат і тепло.

Переваги скління дерев"яними вікнами

Склити будинок або котедж дерев'яними євро вікнами - це хороший вибір і для будинку і для котеджу, адже дерев'яні вікна це натуральний матеріал, який дихає, приносячи в будинок комфорт і затишок. Вікна з дерева, які виготовляються з тришарового бруса - запорука довгої і впевненої експлуатації. Дерев'яні вікна зі склопакетом виготовляються будь-якої конфігурації (дерево-алюміній, дерево-дерево, комбіноване дерево) з декількох сортів дерева.
За допомогою німецьких лаків можна добитися практично будь-якого кольору зі структурою дерева або без, а фурнітура пропонує широкий функціонал по противозлому і відкривання. Дерев'яні вікна - це обличчя вашого будинку.

Природно, якщо Ви з'являєтеся в заміському будинку час від часу, та до того ж в теплу пору року, на деякі його недоліки (наприклад, холодність і протікання рам в дощову погоду) можна закрити очі. І то,  до певного моменту, поки будинок не почне «тріщати по швах», але при цьому нарікати можна буде тільки на себе за несвоєчасне скління будинку. А тим, хто проводить в заміському будинку / котеджі весь весняно-літній період, або тим більше живе там цілий рік, варто особливо докладно подбає про свої вікна, а зокрема про їх стан.
Нинішні сучасні металопластикові вікна важко спалахують, стійкі до впливу лугів, кислот, снігу граду і багатьох інших погодніх явищ. Тому вони відмінно підходять для заміського будинку. А ще важливо, що пластик не шкідливий для людини.

Політ ваших фантазій

Скління котеджів або заміських будинків дає свободу для польоту фантазії, який погодьтеся, ніде розгулятися навіть в самій, здавалося б, розкішній квартирі. Тут можливі будь-які варіанти. Від невеликого, акуратного віконця до великого панорамного вікна, заскленої веранди або величезних вікон у вигляді арки. Такі нестандартні варіанти дають більше свободи і простору і зроблять Ваш будинок індивідуальним.

Висновок

У більшості випадків котеджі розташовуються на відкритій території і схильні до продування вітру з усіх боків, впливу повітря з підвищеною вологістю, і регулярному впливу прямих сонячних променів. Всі ці фактори також впливають на вибір вікон, оскільки від них залежить багато. І збереження тепла у Вашому домі, і рівень шуму, і затишок і комфорт приміщення. І зміст подібного скління мінімум: тепла вода з м'якою ганчіркою повернуть віконному профілю належний блиск, чистоту, а спеціальні засоби для чищення скла повернуть їм кришталеву прозорість.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Что же такое гемангиома ...
Наступна новина: Як запобігти імпотенції

КОМЕНТАРІ