Валерій Коровій: «Питання зайнятості,працевлаштування,створення умов для молодих людей – базові пріоритети» (+фото)

Валерій Коровій: «Питання зайнятості,працевлаштування,створення умов для молодих людей – базові пріоритети» (+фото)

17.02.16 15:16 0 574
Таке переконання очільник Вінниччини висловив 15 лютого під час щотижневої оперативної наради з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

Валерій Коровій акцентував увагу на необхідності створення робочої групи задля опрацювання нових можливостей, які відкриваються перед бізнесом в частині зменшення навантаження на фонд заробітної плати. Адже якщо раніше соціальні внески для підприємств становили 37 %, то їх обсяг зменшено до 22 %. Зекономлені у зв'язку з цим кошти, переконаний голова ОДА, роботодавці могли б спрямувати на підвищення заробітних плат своїм працівникам.

«Необхідно попрацювати з бізнесом і переконати їх у тому, щоб підвищити середньомісячну заробітну плату», - зауважив Валерій Коровій.

Керівник Вінниччини при цьому наголосив, що питання зайнятості, працевлаштування, створення умов для молодих людей – серед базових пріоритетів. «Я не кажу, що ми все вирішимо, але маємо чітко розуміти, яким шляхом повинні рухатися в цій частині», - підкреслив голова ОДА.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Заходи що ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ