В Житомирській області піротехніками ДСНС знищено три артилерійські снаряди часів минулої війни

В Житомирській області піротехніками ДСНС знищено три артилерійські снаряди часів минулої війни

17.02.16 13:40 0 554
15 лютого о 10:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів поблизу с. Холосне Коростенського району. До місця виклику було направлено черговий караул бійців ДСНС у складі 5 чоловік на автоцистерні.

Ними було встановлено, що двоє чоловіків, мешканців с. Холосне, проводили пошук металобрухту за допомогою металошукача і натрапили на підозрілі предмети, схожі на вибухонебезпечні. Рятувальники ідентифікували небезпечні знахідки як артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни калібром 120 мм у кількості 3-х штук. Місце, де виявили боєприпаси, було огороджено та забезпечено їх охорону.

16 лютого група піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Житомирській області знищила вибухонебезпечні предмети на спеціальному полігоні.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають громадян: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101»! Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси, самостійно переносити чи перекочувати їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Реконструйований ...
Наступна новина: В Чернівецькій області на ...

КОМЕНТАРІ