В Житомирській області рятувальники ліквідували пожежу в дерев’яній господарчій споруді та запобігли поширенню вогню на суміжний житловий будинок

В Житомирській області рятувальники ліквідували пожежу в дерев’яній господарчій споруді та запобігли поширенню вогню на суміжний житловий будинок

17.02.16 16:52 0 628
16 лютого о 01:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі в м. Коростень. За вказаною адресою виїхали рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Вже на місці події стало відомо, що полум’я частково охопило дах сараю. Впритул до нього розташований сусідній житловий будинок, а з протилежного боку на відстані 2-3-х метрів - інші господарчі будівлі. До прибуття рятувальників сусід почав поливати зі шлангу свою оселю, аби вогонь не перекинувся на неї.

Оцінивши обстановку, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення додатково залучити на гасіння ще одне відділення вогнеборців. Загалом на місці події працювало 9 чоловік особового складу рятувальників на 2-х одиницях спеціальної техніки.

О 01:25 пожежа була локалізована, остаточно ліквідована – о 03:00. Фахівці ДСНС запобігли поширенню вогню на інші будівлі та врятували більшу половину сараю. Вогнем знищено частково дах та перекриття на площі 20 кв.м, пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина пожежі наразі встановлюється.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині ...

КОМЕНТАРІ